Beschoeiing plaatsen

Beschoeiing laten plaatsen: duurzaamheid aan de waterkant en vakmanschap in actie!

Gespecialiseerd bedrijf in beschoeiing plaatsen

Dijkboom plaatst beschoeiing, vlonders en houten damwanden. Dit kan zowel een mooie beschoeiing als oeverbescherming met een vlonder zijn als een damwand die we plaatsen als grondkering of verloren bekisting tijdens het inpandig ontgraven van kelders. Dijkboom beschikt over specialistische apparatuur om deze werkzaamheden uit te voeren, ook op krappe en moeilijk bereikbare locaties. Ook op dit gebied denken we graag met u mee.  Wij denken in mogelijkheden, niet in moeilijkheden. 

Offerte aanvragen
Dijkboom proces beschoeiing laten plaatsen

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering van bodemsanering vraagt om specifieke kennis omwille van bescherming van mens en milieu. Bodemsaneringen mogen dan ook…

INFRA

Dijkboom houdt zich bezig met tal van activiteiten binnen de infra. Hierbij kunt u onder andere denken…

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken, of dit nu is in de vorm van een certificaat of keurmerk…

Beschoeiing plaatsen, hoe gaat het in zijn werk?

Het proces van beschoeiing plaatsen begint met een opname van de locatie en een gesprek over de gewenste soort beschoeiing, dit kan in vele soorten en maten, van traditioneel met gecertificeerd hout tot ecologisch. Hierbij wordt rekening gehouden met de waterdiepte, bodemcondities en stabiliteit.
Het plaatsen van de beschoeiing gebeurt met zorgvuldigheid en met het juiste materieel, dit om tot het juiste eindresultaat te komen. Een zorgvuldig uitgevoerd proces garandeert de stabiliteit en duurzaamheid.
Offerte aanvragen

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de beschoeiing, zoals de materialen of het proces van het plaatsen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt ons ook bereiken op 085 – 0470480 of mailen naar Info@dijkboom.nl

 

Onze andere diensten

Dijkboom is een veelzijdige speler in de infra en bodemsanering. Ons team bestaat uit gecertificeerde vakmensen die werken met materieel dat voldoet aan de milieu- en veiligheidseisen.

We zijn een enthousiast en klein team met korte lijnen. Hierdoor kunnen we snel schakelen in de uitvoering als in de voorbereidende fase. Wij denken graag met u mee!

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Damwand plaatsen door Dijkboom