Kelder uitgraven

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Kelder uitgraven door Dijkboom 

Dijkboom is een gespecialiseerd bedrijf in het inpandig uitgraven van kelders. Hierbij voeren wij het voorbereidende grond en sloopwerk uit. Het aanleggen van de kelder zelf behoort niet tot onze diensten. Wel zorgen we ervoor dat de ruimte gereed is voor de aanleg.

Wij werken in binnenstedelijke gebieden en op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Een kelder uitgraven geeft u de mogelijkheid om extra ruimte te creëren onder een bestaand pand. Overweegt u uw kelder verder uit te diepen of wilt u uw kruipruimte tot een toegankelijke kelder laten maken?

Wij denken graag met u mee om uw wensen en helpen graag met het sloop- en grondwerk hiervoor.  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen
Vervuilde grond saneren binnenstedelijk

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

Gespecialiseerd bedrijf in kelders uitgraven

Een kelder uitgraven klinkt misschien eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Het is geen klus dat zomaar gerealiseerd kan worden. Deze bouwkundige ingreep vereist grondige expertise. Bovendien is het belangrijk dat de fundering van de woning of het pand niet verslechtert.

Dijkboom heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als onderaannemer in grond, sloop en bodemsaneringswerkzaamheden ten behoeve van funderingsherstel en kelderbouw.  In opdracht van funderingsherstel bedrijven, betonbouwers, kelderbouwers en aannemersbedrijven verzorgen wij zelfstandig en in eigen beheer het benodigde sloopwerk en grondwerk voor deze projecten. Veelal is de bodem sterk verontreinigd, wij voeren de benodigde bodemsanering dan zelfstandig en onder ons eigen certificaat uit.  Ook het inzagen en slopen van sparingen, inkassingen, funderingen en wanden ten behoeve van het funderingsherstel of kelderbouw voeren we in eigen beheer uit.  

We beschikken over de kennis en gespecialiseerd materieel om deze werkzaamheden in vaak binnenstedelijk gebied met zeer beperkt de ruimte uit te voeren. Dijkboom is gespecialiseerd in het uitgraven van kelders. Onze aanpak is gebaseerd op praktisch denken. Daarnaast denken wij graag in oplossingen. Ons team werkt met veel enthousiasme aan uw project. Door goed en nauw samen te werken kan er snel gehandeld worden. Flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen zijn kernwaarden die wij graag naleven.

Offerte aanvragen

Onze andere diensten

Naast een kelder uitgraven zijn wij ook gespecialiseerd in andere projecten op het gebied van bodemsanering en infra. Bij elk project streven wij naar innovatieve oplossingen. Wij focussen ons ook op het creëren van een schonere en veiligere leefomgeving. Denk hierbij aan het verwijderen en afvoeren van vervuilde grond.

Wist u dat vervuilde grond niet altijd afgevoerd hoeft te worden, maar soms op locatie mag blijven? Dijkboom kijkt graag met een pragmatische blik naar de werkzaamheden.

Heeft u een project waar u hulp bij kunt gebruiken? Wij staan elke week klaar om de klus voor u te klaren! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dijkboom bodemsanering