Vervuilde grond afvoeren

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Het belang van vervuilde grond afvoeren

Het beheer van vervuilde grondstromen is cruciaal in bodemsanering en infra. Het saneren, afvoeren en verwerken van verontreinigde grond zijn is van belang vanwege milieu en gezondheid, maar ook om uw terrein te kunnen ontwikkelen. In plaats van vervuilde grond afvoeren kan het in voorkomende gevallen ook worden hergebruikt op locatie, of worden afgedekt.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
Verontreinigde grond afvoeren door Dijkboom

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

Gespecialiseerd saneringsbedrijf

Dijkboom is een gespecialiseerd bedrijf in bodemsanering en infra, waarbij het saneren en afvoeren van vervuilde grond een belangrijk onderdeel is. Met een toegewijd team en diepgaande kennis, staan wij garant voor het uitvoeren van projecten met betrekking tot vervuilde grond.

Van grondig onderzoek tot zorgvuldige verwijdering of verwerking. Wij werken volgens strikte regelgeving en dragen zo bij aan het creëren van een veilige en duurzame omgeving.

Offerte aanvragen

Bodemsanering in combinatie met infrastructuur

Infra en bodemsanering ten behoeve van uw project. De verontreinigde grond wordt gesaneerd, waardoor schade aan ecosystemen, bodem en waterbronnen wordt voorkomen. Zo dragen wij bij aan de bescherming van de menselijke gezondheid door het verminderen van blootstelling aan schadelijke stoffen.

Bodemsanering zorgt ervoor dat vervuilde locaties hergebruikt kunnen worden. De verontreinigde grond hoeft bijvoorbeeld niet altijd afgevoerd te worden, maar kan bijvoorbeeld ook afgedekt worden door bestrating of een bouwwerk. Hierdoor worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor infrastructuur, woningbouw en commerciële projecten.

Een groot voordeel hiervan is dat wij voorkomen dat de vervuiling zich verspreidt naar andere plekken en waterbronnen. Dit draagt bij aan bescherming van het milieu. Door goed te overleggen met experts en een praktische blik kan er soms veel bespaard worden.

 

Waarom kiezen voor Dijkboom?

Onze specialisatie in projecten met beperkte ruimte, zoals binnenstedelijke en inpandige grond- en sloopwerken en bodemsaneringen op diverse schalen, maakt ons flexibel en geschikt voor elke uitdaging. Met een gevarieerde klantenkring, waaronder aannemersbedrijven, funderingsherstel bedrijven, particulieren en projectontwikkelaars, hebben we bewezen flexibel te zijn naar verschillende behoeften.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.