Sloopwerken

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Sloopwerken door Dijkboom 

Dijkboom staat bekend als dé specialist op het gebied van infra, sloop en bodemsanering in binnenstedelijk gebied. Sloopwerk is de een van de eerste stappen in het proces.

Sloopwerk is een van de vele uitdagingen waar wij bij Dijkboom graag mee bezig zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
Slopen door Dijkboom

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

sloopwerken door expert van Dijkboom

Gespecialiseerd bedrijf in infra en sloop 

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken t.b.v. funderingsherstel en kelderbouw. Wij gebruiken hiervoor vernieuwende technieken en machines, waardoor wij snel en vakkundig te werk kunnen gaan. Hierdoor maken wij ieder project tot een succes.

Bij Dijkboom houden we van een praktische aanpak en deze is terug te zien in ieder project. Wij denken daarnaast graag in oplossingen. Dijkboom werkt met veel kennis en passie aan uw project. Door nauw met elkaar samen te werken kunnen wij snel en zorgvuldig handelen. Kernwaarden als flexibiliteit en snel schakelen staan bij ons hoog in het vaandel.

Offerte aanvragen

Sloopwerken aan uw pand

Sloopwerken aan uw oude pand is de eerste stap naar het bouwen van iets nieuws. Zo kunt u na de sloopwerken direct starten met het bouwen van iets nieuws. Sloopwerk in een oud pand is een zorgvuldige taak en het is daarom belangrijk dat u dit laat doen door een gespecialiseerd bedrijf.

Het volledige proces van slopen bestaat uit meer dan het verwijderen van oude bouwwerken. Zo zal het afval zorgvuldig verwijderd en afgevoerd moeten worden. Daar moet goed mee omgegaan worden om eventueel circulair slopen mogelijk te maken.

Binnenhuis sloopwerken

Onze andere diensten

Naast sloopwerken zijn wij ook gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van bodemsanering en infra. Bij elk project streven wij naar passende en praktische oplossingen. Wij richten ons hierin ook op het creëren van een veilige en milieubewuste leefomgeving. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen en afvoeren van vervuilde grond.

Vervuilde grond kan vaak veilig worden hergebruikt. Deze grond kan namelijk goed worden afgedekt door straatwerk.

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Wilt u starten met een project waar u hulp bij kunt gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dijkboom bodemsanering