Straatwerk

Straatwerk speelt een belangrijke rol in de infrastructuur.

Bestrating door Dijkboom

Dijkboom realiseert straatwerk naar wens van de opdrachtgever, vaak gecombineerd met andere werkzaamheden zoals bodemsaneringen of het uitgraven van bouwputten. Bestrating wordt ook toegepast bij bodemsaneringen als afdeklaag. Of het nu gaat om het repareren van een beschadiging of het aanleggen van een geheel nieuw terrein, wij denken graag met u mee!

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen
Straatwerk gebouw

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

bestrating weg

Gespecialiseerd infrabedrijf

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat de focus legt op flexibiliteit en efficiëntie. We bekijken elke uitdaging vanuit diverse hoeken en denken proactief mee om functionele en duurzame oplossingen te realiseren. Dijkboom past zich aan en vindt oplossingen die zowel praktisch als effectief zijn. We zijn specialist in binnenstedelijk gebied, met veelal weinig ruimte.

Dijkboom staat klaar om uw projecten te ondersteunen met hoogwaardig straatwerk. Heeft u ergens vragen over? Wij geven u graag meer informatie over deze expertise en toewijding. Daarbij vertellen wij u meer over de manier waarop wij uw project kunnen realiseren.

Onze toewijding 

Dijkboom neemt de aanleg van uw bestrating of terrein graag uit handen. We kijken graag samen met onze opdrachtgevers naar de beste oplossingen. Of het nu gaat om straatwerk, het ontgraven van een bouwput, het plaatsen van een beschoeiing of damwand of het aanleggen van een riool. Dijkboom kan altijd een passende oplossing bieden.  Wij bieden een totaalpakket, van het ontgraven van de bouwput tot en met het aanbrengen van de beplanting.  We zijn specialist in binnenstedelijk gebied, met veelal weinig ruimte. 

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend uw offerte formulier aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    bestrating infrabedrijf Dijkboom
    Infrastructuur