Bouwrijp maken

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Bouwrijp maken door Dijkboom 

Dijkboom staat bekend als dé specialist op het gebied van bodemsanering en infra. Bouwrijp maken van uw perceel is hier ook onderdeel van. Dit omvat onder andere het kappen van bomen, op hoogte brengen van het terrein, afvoeren van overtollige grond, aanbrengen van grond of zand of het saneren van de grond. 

Bouwrijp maken van uw grond is een van de vele uitdagingen waar wij ons graag mee bezighouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
Huis van bovenaf bouwrijp maken

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

Waterpas bouwrijp maken

Gespecialiseerd bedrijf in bodemsanering 

Dijkboom is gespecialiseerd in het bouwrijp maken van grond. Hiervoor gebruiken wij innovatieve technieken om efficiënt en vakkundig aan de slag te gaan. Daardoor kunnen wij ieder project tot een succes maken.

Onze praktische aanpak is kenmerkend en terug te zien in ieder project. Daarnaast denken wij graag in oplossingen. Bij Dijkboom werken wij met veel passie en kennis aan uw project. Wij kunnen snel handelen door goed en nauw met elkaar samen te werken. Kernwaarden als flexibiliteit en snel schakelen staan bij ons hoog in het vaandel.

Bouwrijp maken van uw grond

Uw grond bouwrijp maken voordat u begint met de bouw is een fundamentele stap. Zo kunt u na het bouwrijp maken van uw grond direct starten met bouwen. 

Het volledige proces van bouwrijp maken bestaat uit meer dan het egaliseren van een stuk grond. Zo zal vervuilde bouwgrond verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hier is een bodemonderzoek voor nodig.

Offerte aanvragen
Graafmachine voor bouwrijp maken

Onze andere diensten

Naast bouwrijp maken zijn wij ook gespecialiseerd in projecten op het gebied van bodemsanering en infra. Bij ieder project streven wij naar passende en praktische oplossingen. Wij richten ons hierin ook op het creëren van een schonere en veiligere leefomgeving. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen en afvoeren van vervuilde grond.

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Wilt u starten met een project waar u hulp bij kunt gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dijkboom bodemsanering