Grond bouwrijp maken

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Grond bouwrijp maken door Dijkboom

De grond bouwrijp maken is een belangrijke stap die voorafgaat aan de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden. Wanneer wij aan de slag gaan met onze werkzaamheden, wordt de locatie eerst zorgvuldig ontdaan van eventuele obstakels die de bouw kunnen belemmeren. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van kabels, opstallen, kappen van bomen of het afvoeren van verontreinigde grond.

Dijkboom houdt zich graag bezig met dit proces. Wij zorgen ervoor dat de grond geschikt wordt gemaakt voorde bouwwerkzaamheden. Van bodemonderzoek tot aan het verwijderen van obstakels en het egaliseren van het terrein.

Heeft u onze hulp nodig? Wij staan klaar om u te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen
Grondsanering op de bouwplaats door Dijkboom

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

bodemsanering door dijkboom

Dé specialist in Bodemsanering en infra  

Dijkbom is gespecialiseerd in bodemsanering en infra. Met onze efficiënte en doeltreffende aanpak kunnen wij elk project tot een succes maken. Wij staan ervoor om in oplossingen te denken. Het team bestaat uit goed opgeleide mensen die verschillende klussen op het gebied van bodemsanering en infra kunnen uitvoeren. Wij zijn specialist in projecten waarbij er maar beperkt de ruimte is. Denk hierbij aan binnenstedelijk en inpandig grond- en sloopwerken en bodemsaneringen. Daarnaast voldoen onze werkzaamheden aan de laatste milieu- en veiligheidseisen. 

Offerte aanvragen

Waarom is het belangrijk om uw grond bouwrijp te maken?

Wanneer uw grond niet bouwrijp wordt gemaakt kunt u in de toekomst problemen krijgen. Het is belangrijk voor de volgende aspecten:

  • Voorbereiding voor Bouwwerkzaamheden: Door de grond bouwrijp te maken, wordt het terrein voorbereid op bouwactiviteiten. Het creëert een geschikte ondergrond die de bouwprocessen mogelijk maakt zonder onnodige vertragingen. Daarbij is het belangrijk om verzakkingen te voorkomen.
  • Verwijdering van Verontreinigingen: Naast het egaliseren van het terrein is het belangrijk om vervuilde grond te verwijderen.
  • Optimalisatie van de Waterhuishouding: Een doordachte aanpak omvat ook het reguleren van de waterhuishouding. Dit voorkomt wateroverlast tijdens en na de bouw, wat essentieel is voor de stabiliteit van de ondergrond.
Bodemsanering binnenstedelijk

Onze andere diensten

Naast het bouwrijp maken van de grond zijn wij ook gespecialiseerd in andere gebieden binnen bodemsanering en infra. Denk hierbij aan bestrating, kruipruimte uitgraven, en riolering aanleggen. Bij elke opdracht streven we naar oplossingen die niet alleen passend, maar ook praktisch zijn. Onze voornaamste focus ligt op het creëren van een veiligere en milieuvriendelijkere leefomgeving. Dit omvat onder andere het professioneel verwijderen en vervoeren van vervuilde grond. 

Dijkboom staat altijd klaar om u te helpen bij uw project. Wilt u beginnen met een project waarbij u onze hulp goed kunt gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    grondwerk werkzaamheden
    Grond saneren door Dijkboom
    Bodemsanering werkzaamheden door Dijkboom