Grond saneren

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Grond saneren door Dijkboom 

Dijkboom staat bekend als dé specialist op het gebied van bodemsanering en infra. Grond saneren is een belangrijke stap waarbij rekening gehouden moet worden met mens en milieu.

Grond saneren is een van de vele uitdagingen waar wij ons graag mee bezighouden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen
Dijkboom project met grond saneren

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

Bodemsanering werkzaamheden door Dijkboom

Gespecialiseerd bedrijf in bodemsanering 

Bij Dijkboom zijn wij gespecialiseerd in het saneren van grond. Wij gebruiken hiervoor innovatieve technieken, machines en gaan efficiënt en vakkundig aan de slag. Daardoor maken wij ieder project tot een succes. Onze praktische aanpak is kenmerkend en terug te zien in ieder project.

Wij denken daarnaast graag in oplossingen. Bij Dijkboom werken wij met veel kennis en passie aan uw project. Wij kunnen snel handelen door goed en nauw met elkaar samen te werken. Flexibiliteit en snel schakelen zijn bij ons kernwaarden die hoog in het vaandel staan.

Offerte aanvragen

Uw vervuilde grond saneren

Uw vervuilde grond saneren voordat u begint met bouwen is een fundamentele stap. Na het saneren van de vervuilde grond kunt u starten met een veilige bouw voor mens en milieu. Uw grond saneren moet conform wet en regelgeving. Laat dit daarom doen door een gecertificeerd bedrijf als Dijkboom.

Wij hebben veel ervaring in de uitvoering van werkzaamheden in binnenstedelijke projecten en beperkte ruimtes. Ook hebben wij ervaring in grootschalige saneringen van duizenden kubieke meters grond. Daarnaast doen wij vaak overige werkzaamheden in combinatie. Denk hierbij aan grond-, straat-, en sloopwerkzaamheden.

Het volledige proces van grond saneren bestaat uit meer dan het verwijderen grond. Zo zal vervuilde bouwgrond verwijderd en afgevoerd moeten worden. Wij zullen u waar nodig ook begeleiden met de nodige vergunningen en bodemonderzoeken.

Vervuilde grond saneren door medewerker Dijkboom

Onze andere diensten

Naast grondsanering zijn wij ook gespecialiseerd in projecten op het gebied van infra. Wij streven bij ieder project naar praktische en passende oplossingen. Hierin richten wij ons op het creëren van een schonere en veiligere leefomgeving. U kunt hierbij denken aan het afvoeren en verwijden van de vervuilde grond.

Wij staan altijd klaar om u te helpen. Wilt u beginnen met een project waar u hulp bij kunt gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dijkboom bodemsanering