Grondsanering

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Grondsanering door Dijkboom 

Dijkboom is de specialist op het gebied van bouwprojecten en bodemsanering. Grondsanering is een belangrijke stap waarbij rekening gehouden moet worden met zowel milieu als mens.

Het saneren van grond is een van de vele uitdagingen waar wij ons graag mee bezig houden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Offerte aanvragen
Grondsanering op de bouwplaats door Dijkboom

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

Grondsanering met vrachtwagen en hijskraan door Dijkboom

Gespecialiseerd bedrijf in bodemsanering 

Wij zijn bij Dijkboom gespecialiseerd in grondsanering. Voor het saneren van grond gebruiken wij innovatieve technieken, machines en gaan wij vakkundig en efficiënt aan de slag. Hiermee maken wij ieder project tot een succes.

Onze praktische aanpak is kenmerkend en dit is terug te zien in al onze projecten. Daarnaast denken wij graag in oplossingen. Wij werken met veel passie en kennis aan uw project. Doordat wij goed en nauw met elkaar samenwerken kunnen wij snel handelen. Snel schakelen en flexibiliteit zijn bij ons kernwaarden die hoog in het vaandel staan.

Offerte aanvragen

Uw vervuilde grond saneren

Voordat u begint met bouwen is grondsanering een fundamentele stap. Na de grondsanering kunt u starten met een veilige bouw voor zowel milieu als mens. Uw grond saneren moet conform wet en regelgeving. Laat dit daarom doen door een gecertificeerd bedrijf als Dijkboom.

Wij hebben veel ervaring in de uitvoering van werkzaamheden in beperkte ruimtes en binnenstedelijke projecten. Daarnaast hebben wij ervaring in grootschalige saneringen van duizenden kubieke meters grond. Wij doen ook overige werkzaamheden in combinatie, zoals straat-, grond- en sloopwerkzaamheden.

Het volledige proces van grond saneren bestaat uit meer dan het verwijderen van grond. Zo zal vervuilde bouwgrond verwijderd en afgevoerd moeten worden. Wij zullen u waar nodig ook begeleiden met de nodige vergunningen en bodemonderzoeken. 

Grondsanering met kleine graafmachine door Dijkboom bodemsanering

Onze andere diensten

Naast grondsanering zijn wij ook gespecialiseerd in infra projecten. Wij streven bij iedere opdracht naar een passende en praktische oplossing. Onze focus ligt hierbij op het creëren van een veiligere en milieuvriendelijke leefomgeving. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen, vervoeren en hergebruiken van de vervuilde grond.

Dijkboom staat altijd klaar om u te helpen bij uw project. Wilt u beginnen met een project waarbij u goed hulp kunt gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dijkboom bodemsanering