Kruipruimte uitgraven

Dijkboom is dé specialist in infra en bodemsanering

Kruipruimte uitgraven voor optimaal gebruik 

Dijkboom is een gespecialiseerd bedrijf in het inpandig uitgraven van kruipruimtes om er kelders van te maken. Wij werken in binnenstedelijke gebieden en op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Een kruipruimte uitgraven geeft u de mogelijkheid om extra ruimte te creëren onder een bestaand pand.

Overweegt u uw kruipruimte verder uit te diepen of wilt u het tot een toegankelijke kelder laten maken? Wij denken graag met u mee om uw wensen en helpen graag met het sloop- en grondwerk hiervoor. Naast kelderbouwers zijn onze opdrachtgevers onder andere aannemersbedrijven, funderingsherstel bedrijven, particulieren en projectontwikkelaars.

Wij zijn de specialist op het gebied van bodemsanering. Wij maken gebruik van een klantgerichte aanpak en samen met het team zetten wij ons in voor uw project. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen
Kruipruimte laten uitgraven Dijkboom

Onze expertises

BODEMSANERING

De uitvoering vraagt om specifieke kennis. Bodemsaneringen mogen dan ook alleen door gespecialiseerde bedrijven worden uitgevoerd.

INFRA

Dijkboom voert diverse infrastructuuractiviteiten uit, zoals grondwerk, bestrating, riolering, sloopwerk en terreinen opschonen.

CERTIFICERING

Certificering is betrouwbaarheid aantoonbaar maken. Dit kan in de vorm van een certificaat of keurmerk.

Saneringsbedrijf Dijkboom

Gespecialiseerd saneringsbedrijf

Dijkboom is een gespecialiseerd bedrijf in grondwerk, sloopwerk en bodemsanering op locaties waar beperkt ruimte is, hieronder valt ook een kruipruimte uitgraven. Wij bekijken projecten op een praktische manier en denken in mogelijkheden, niet in moeilijkheden.
Wij hebben een klein team maar we zitten vol met enthousiasme. We werken nauw samen. Dit zorgt ervoor dat we snelle beslissingen kunnen nemen. Bij ons staan flexibel en het vermogen om snel te kunnen schakelen hoog in het vaandel. Dit geldt voor de voorbereidende fase als bij uitvoering van projecten.
Offerte aanvragen

Waarom een kruipruimte uitgraven?

Er zijn verschillende redenen waarom er gekozen kan worden om een kruipruimte uit te graven, zoals:

1. Toevoegen van extra woonruimte

Een van de voornaamste redenen om een kruipruimte uit te graven, is het creëren van extra leefruimte in uw huis of pand. Door de kruipruimte om te vormen tot een volwaardige kelder of een uitbreiding van de bestaande ruimte, kunt u de functionaliteit van het huis of pand vergroten.

2. Verbeteren van isolatie en ventilatie

Het uitgraven van de kruipruimte biedt de mogelijkheid om de isolatie en ventilatie te verbeteren. Door extra ruimte te creëren, kan er isolatiemateriaal en ventilatiesystemen geïnstalleerd worden. Dit kan de energie-efficiëntie van het pand verhogen.

3. Funderingsherstel 

 Het versterken van de fundering vanwege zakkende bodem of slechte heipalen kan noodzaak zijn vanwege de slechte kwaliteit van een fundering. 

Waarom Dijkboom in huren voor het uitgraven van uw kruipruimte?  

Dijkboom heeft gespecialiseerde kennis bij het werken op locatie met beperkte ruimte. Ons ervaren team is gespecialiseerd in dit complexe werk. Dit verzekert dat het uitgraven van de kruipruimte nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Door ons deskundig advies en ervaring in vergelijkbare projecten, vermijdt u mogelijke valkuilen. U bent verzekerd van een goed geleide uitvoering van het project. Het inhuren van Dijkboom betekent toegang tot een team dat in staat is in het omgaan met de complexiteit van elk project.

Het streven naar duurzame oplossingen en het minimaliseren van milieueffecten zijn kernwaarden van Dijkboom. Wij maken gebruik van materialen die voldoen aan de milieu- en veiligheidseisen. 

Kiezen voor Dijkboom voor het uitgraven van een kruipruimte biedt niet alleen expertise op hoog niveau, maar garandeert tevens een efficiënte en milieubewuste uitvoering van het project.

 

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Voeg bestanden toe, zoals beschikbare bodemonderzoeken, tekeningen en/of foto's van de locatie
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, jpeg, jpg, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dijkboom bodemsanering